onsdag 5. september 2012

Dobbel sukkess (#6)

Dette blir kort. Jeg er trøtt og må sove.

Jeg trente på mandag. Stresset avgårde fra jobb, kastet i meg et par små vårruller fra Deli Deluca (som ikke var noe gode) og styrtet inn på Elixia. Skiftet og kastet meg med på min aller første time zumba. Ever. Jeg hadde ikke varmet opp, og det var dumt. Tror jeg hadde orket mer. Men.... Zumba var AWSOME!  Trinnene minnner mye om aerobic, bare med mer hofter og rumpe. Jeg stortrivdes fra første trinn. Ikke så vanskelig egentlig, selv om det er en del jeg ikke får til (og armbevegelser kan du bare glemme :P ).

Jeg har over hodet ikke kondisen eller styrken til å henge med i lengden. Etter en halvtime var jeg skikkelig gåen, og resten av timen subbet jeg bare gjennom. Men jeg ble der, gjennomførte, var gjennomsvett etterpå og gliset vel i et par timer etterpå. Kjempegøy! :D

Etter zumba gikk jeg rett videre (5min slingringsmon) på en halvtime med Stretching. Var med på det i forrige uke også, men denne gangen var jeg ordentlig varm først. Likte også den instruktøren mye bedre enn hun forrige. Jeg ble til og med igjen etterpå og spurte henne om et par ting. Hun ga gode råd.

Så dro jeg hjem. Fremdeles glad og fornøyd. :) DETTE skal jeg gjøre igjen.

*stolt*

3 kommentarer:

  1. Hurra! Så flink du er! Du har all grunn til å være stolt, altså. Keep it up! :-D

    SvarSlett
  2. Kjempebra! Så godt å se at du har funnet noe artig å gjøre!

    SvarSlett
  3. Så kult at du fant noe du likte:) Jeg hadde dødd hvis noen dro meg med på zumba, hærreminjemi! Høres jo ut som en finfin kombo også, så kanskje det kan bli en mandags-klassiker?

    SvarSlett