fredag 22. juli 2016

Pokemon Go

Har ikke blogget siden april, nei. Nei... Sånn går det.

Jeg har ikke trent heller.

Eller... Jeg HADDE ikke trent. Og så kom Pokemon Go, og i forrige uke hadde jeg plutselig gått tur flere dager på rad. Hver av turene var på over to timer. Så den som sier at mobilspill ikke er godt for noe, den tar grundig feil.

Jeg har klart meg rimelig greit over sommeren. Gikk litt ned i forbindelse med Arcon, som jeg vanligvis gjør, og så gikk jeg masse opp da jeg var på ferie i Amsterdam. Som man jo vanligvis gjør når man er på ferie. Jeg gikk forresten masse rundt i Amsterdam også, så litt aktivitet har jeg jo drevet med.

Jeg har ikke vært på Tanita-vekta igjen, men de vanlige vektene hjemme sier at jeg ligger på ca 102,5. Som er greit nok. Ikke supert, men greit.

Jeg har bestemt meg for å fokusere mer på vektnedgangen fremover. Og da spesielt på matinntaket. Jeg skal prøve å kutte noe ned på mengden karbohydrater, og se om dette gjør det enklere å holde vekten nede. Noen ekstrem lav-karbo blir det ikke, men jeg tror nok litt mindre brød og litt mer salat kan være sunt.

For å hjelpe meg, har jeg begynt å føre opp det jeg spiser i appen LifeSum igjen. Har brukt denne før og liker den veldig godt, men orker ikke å føre opp all mat for alltid. Bruker appen som et ekstra spark bak, når jeg merker at ting sklir lett ut. Det har fungert før, håper det fungerer nå også.

1 kommentar:

  1. Jeg plukket selv opp Lifesum igjen for noen dager siden. Gørrkjedelig å logge ting, men det i seg selv motiverer jo til å spise mindre. :-P Lykke til! :)

    SvarSlett